Billie Eilish přijede v červnu 2025 do O2 areny

29.04.2024 15:10 - Tisková zpráva | foto: Live Nation

Billie Eilish, jedna z největších hvězd světové hudební scény, se příští rok vrátí do pražské O2 areny, ve které představí své nejnovější album "Hit Me Hard and Soft". Pražský koncert odehraje 1. června 2025, vstupenky od 1 250 Kč budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 3. května v 10:00, členové Live Nation klubu budou mít šanci o den dříve.

Billie Eilish plakát
© Live Nation
Na podporu třetího studiového alba, které vyjde 17. května, oznámila Billie Eilish termíny koncertů v arénách, které produkuje společnost Live Nation. Od září 2024 se Eilish vydá na severoamerickou část turné, které potrvá až do konce prosince 2024. Od února 2025 bude tour pokračovat v Austrálii a poté ji čekají koncerty v evropských, britských a irských arénách, které začnou v dubnu a potrvají do konce července.

Nadcházející album Billie Eilish "Hit Me Hard and Soft" napsala zpěvačka společně se svým bratrem a dlouholetým spolupracovníkem FINNEASem, který desku také produkoval. Novinka bude k dispozici na všech digitálních platformách a v rámci pokračující snahy o minimalizaci odpadu a boj proti klimatickým změnám také ve všech fyzických formátech v limitovaných variantách ve stejný den, se stejným seznamem skladeb a za použití 100% recyklovatelných materiálů.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY